Det nye nå er at folk ikke tør snakke med meg

Hver eneste dag jeg går igjennom så møter de fleste meg med en hyggelig tone. Samtidig så har det vært flere tilfeller da de samme menneskene har levert en klage på meg, men da gjennom en annen. Det har i de fleste av disse tilfellene vært misnøye basert på en misforståelse, som da ikke blir oppklart nettopp fordi folk ikke melder i fra.

Stort sett ser jeg på meg selv som en fornuftig fyr, og sint blir jeg sjelden. Jeg prøver derimot å gi uttrykk for det om jeg blir misforstått, men på en ordentlig måte. Jeg har omtrent aldri vært i klammeri med venner eller kollegaer. Det er kanskje derfor det overrasker så stort at misnøye som angår mitt vedkommende blir tatt opp bak min rygg. Hva er greia, og hvorfor tør ikke folk ta det opp med meg direkte?

Får vel tro det er et spørsmål om respekt.

Legg igjen en kommentar